2012. szept. 25.

Ajánló

Ajánlom mindenki figyelmébe Mary Poppins új, izgalmas remekművét, melynek címe Barátságból szerelem.

A link megtalálható  "Még íródik :) (Reményeim szerint)" bejegyzés alatt



A történet ismertetése a honlapról:
"Döbbenten mered szerelme esküvői meghívójára Lexi Grey. Még mindig csalódott, amiért a férfi szakított vele, ám szerencsére egy régi jó barátja épp ekkor látogatja meg. Alex Cullen családi válallat tulajdonosa odaadóan vigasztalja a lányt, és felajánlja, hogy a fogadáson eljátssza új szerelme szerepét. Lexinek eddig eszébe sem jutott,hogy férfiként tekintsen rá,de akkor azon az estén minden megváltozik..De hogy Alexnak mi célja van ezzel?Azt egyenlőre senki sem tudja..."


Bár  ma a történet még csak a második fejezetnél tart, de máris, egy tökéletes konfliktus helyzetben találjuk magunkat.
Nos az eddig elolvasható részekben ki-ki vérmérséklete szerint dörzsölheti -gonosz vigyorral az arcán- a kezeit, hogy ebből mi sül ki, vagy sajnálhatja a szegény főhősnőt. A szereplőket egyszerre lehet szeretni vagy utálni, mert azt hiszem elég összetettre sikeredett a személyiségük.
Véleményem szerint, egy remek történetet izgulhatunk végig.
A magam részéről már csak azért drukkolok, hogy a történet nehogy megint egy befejezetlen regény maradjon.

2012. szept. 2.

Ajánló

A Sziegt. Amy új blogja.

A link megtalálható  "Még íródik :) (Reményeim szerint)" bejegyzés alatt
Igen figyelemre méltó, bár elsőre kicsit sok szereplővel kell megismerkedni, mégis könnyen olvasható, magával ragadó történet.
A fikció igen egyszerű alapokkal rendelkezik, de véleményem szerint pont ettől nehéz jól megírni, ami valljuk be Amynek remekül megy.
A történet szerint egy csomó ember elkerül egy szigetre egy verseny keretében, köztük neves sztárok is. A csoport fele férfi, fele nő. A győztes páros az, aki a valóságban is párt alkot. Innét indulnak a bonyodalmak a randikon keresztül, mely a személyes ismerkedéseket, és lehetséges párok kialakulását segíti elő. Már a történet elején megismerkedhetünk igen szerethető és borzasztóan utálható személyiséggel rendelkező szereplőkkel, akik a cselekmény szálait mozgatják. Amy igen jó pszichológus, hisz már az elején kialakul a "ketrec harc" a "tyúkok" között, a pasik pedig jól megférnek egymás mellet. Na de mit hoz a jövő......
Olvassuk közösen a történetet......