2014. máj. 13.

Könyv ajánló, Katie Ashley: Az ajánlat



Katie Ashley: Az ajánlat

A könyv a múlt évben jelent meg az Ulpius ház kiadásában.

Régóta ez első olyan könyv volt az életemben, melyet komoly nyűglődés, dühöngés nélkül tudtam elolvasni, igazi felüdülést jelentett számomra. Kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást ígért már a könyvajánló is, és azt kell mondjam, köszönet az ajánló írójának, mert jól eltalálta a könyv lényegét, tényleg azt kaptam amit ígért. Az ajánló annyira jó, hogy sem elvenni sem hozzátenni nem akarnék, inkább közreadom én is

"Harmincadik születésnapja közeledtével Emma Harrison rádöbben, hogy ketyeg a biológiai órája, és a herceg a fehér lovon még mindig sehol. Fogyatkoznak a lehetőségek, különösen most, hogy a legjobb barátja – egy meleg pasi – visszalépett, hogy spermadonor legyen. Persze ott van a spermabank, de Emma fél: mit lehet tudni, talán a sátán belekavarhat a dolgokba.
Aidan Fitzgerald, a megátalkodott nőcsábász rendszerint eléri, amit akar, különösen a hálószobában. Amikor a karácsonyi partin Emma elutasítja a közeledését, Aidan elhatározza, megszerzi a nőt, kerül, amibe kerül. Emma kínos helyzetét megismerve a férfi olyan javaslattal áll elő, mely mindkettejüknek jó lesz. Hajlandó vállalni a donor szerepét, de csakis természetes úton. Nem lévén elszánt pasivadász, sem az alkalmi szex híve, Emma ódzkodik az ötlettől, ám a férfi sármja és Emma anyaság utáni vágya győzedelmeskedik. A „gyermekgyártási” projekt azonban egyszer csak több lesz, mint fizikai aktusok sora. Aidan nem képes kisétálni a nő életéből, Emma meg kezdi úgy érezni, ez a férfi az igazi."
illetve bocsánat, de az ajánló utolsó mondatát elhagytam, mert azért mégis csak kell valami ami miatt elolvassa az ember a könyvet.

A történet szereplőinek a személyisége azért jóval összetettebb, mint ahogy az az ajánlóból kiolvasható, és hát természetesen mindkét főszereplőnek van igen gazdag családi háttere és borzalmakban bővelkedő múltja. Hogy Emma és Aiden hogyan bírkóznak meg az  életüket nagyban befolyásoló családjukkal és a múlttal, hogyan  akarják vagy tudják ezt egymással megosztani, na ez az amit nem fogok elmesélni, tessék elolvasni a könyvet. Annyit minden estre elárulhatok, hogy Emma számára a múlt elfogadása és másokkal megosztása könnyen megy, személyisége igen megnyerő, nyílt és pozitív, ezzel szemben Aiden bármilyen nyíltnak tűnik eléggé elcseszett. Pont ez az elcseszettség vezet a könyv végkifejletéhez, mely már nem oly boldog. Szerencse hogy Aidannek van annyi lélekjelenléte, hogy az utolsó percben segítséget kér a papájától, de hogy hogyan tovább az csak a második kötetből derül ki melyben.....

A könyvet tartalma szerint +18 besorolásúvá tenném, de ha az arotikus tartalmakat nem is veszem figyelembe, a könyv, akkor is egy kellemes tavaszi/nyári olvasmánynak minősül a szememben.
Örömmel vettem, amikor az Ulpius ház honlapján elő lehetett jegyezni a szerző következő kötetét, mely nemrégiben jelent meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése