2014. jún. 10.

Könyvajánló, Lora Leigh: Surrender - Megadás (Bound Hearts novella sorozat 1. kötet)


Lora Leigh: Surrender - Megadás (Bound Hearts novella sorozat 1. kötet)


A megadás című kb. 100 oldalas novellának a hat szereplője még soknak is mondható, de szerencsére a két főszereplőn kívül a többiek csak a történet kerete miatt fontosak. Vagy mégsem?

Szereposztás
Tess Delacourt - főszereplő
Ella James Delacourt - Tess anyja, Jason volt felesége
Jason Delacourt - Tess apja
Melissa "Missy" Delacourt - Tess mostoha anyja, Jason új felesége
Cole Andrews - Missy testvére, nem mellékesen 190 cm magas, tele kemény, napbarnította izmokkal,  cinikus és gúnyolódó viselkedésű félisten
Jesse Wayman - Cole barátja és "játszótársa"

A történet középpontjában Tess áll, az okos, főiskolát végzett, általános iskolai tanár, akit a Jason a papa ugyan nem erre az életpályára szánt, de Tess így érzi jól magát. Apja anyagilag támogatja, ráadásul a munkája távol tartja őt attól a közegtől, melyben a pénzes papa és új neje mozog, és Tess ezt szereti. Ella, Tess anyja, a zsarnoki képességekkel megáldott nő, mindig is inkább befelé forduló, könyvmolynak nevelte a lányát, olyannak, amilyen ő is volt, az életet "magányosan" megélő, megkeseredett nő, míg Jason, adakozó, jótékonykodó, partikedvelő ember lévén, nem ilyen életet képzelt el a lányának.
Az Ella és Jason közötti, az élet minden területét érintő nézetbeli különbségek odáig vezettek, hogy a házaspár elvált, és Ella Tesst is magával vitte, a nagy házból kiköltözve nevelte tovább lányát. Hogy Tesst szülei különválása mennyire viselte meg, az talán abból mérhető le, hogy Tess felnőttként is az apjától kapott plüssállattal "küzd" a rossz álmok ellen.

A történet röviden arról szól, Tess hogyan válik önmagává, hogyan fosztja meg Cole a szex segítségével Tesst a rákényszerített és az önként magra vállalt páncéldaraboktól, mindezt Jason tudtával és beleegyezéséve a nagy házban. Hogy milyen szerepet játszik a történetben Missy és Jesse, azt nem árulom el, akit érdekel, olvassa el a novellát.


Nos, aki nagy, eget verő irodalmat, sírás-rívást, lelki kielégülést keres, ne ezt a novellát olvassa el, ám aki a tömény szexet keresi, és némi körítés egy egy órás novellában, bátran kezdjen neki az olvasásnak




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése