2013. febr. 4.

Sam Solager: Segítség zsarol a péniszem

A múlt hónapaban nagyon kedves levelet kaptam, mely egy magyar nyelvű könyvre hívta fel a figyelmem. A könyv egyébként e-book formában is megvásárolható. A könyvben bele lehet olvasni itt.
Ezt a nagyon különleges könyvet szeretném ma ajánlani, mely olvasására maga az író hívta fel a figyelmem az alábbi szavakkal

Figyelmedbe ajánlom az USA beli Smashwords-nál, magyar nyelven írt könyvemet.
Igazi erotikus gyöngyszem, bestseller. Aki szereti az erotikát, az szereti az életet. Aki szereti az életet, az szeret mosolyogni, jókedvű lenni. Ezt nyújtja a könyvem, olvasás közben mosolyogj, nevess, mert kell! Sőt olvasás után is, ha rágondolsz, jókedved lesz. Jó szívvel ajánld barátaidnak, ismerőseidnek, nekik is legyen jókedvük tőle. 

Sok mindent ehhez nem is tennék hozzá. Jómagam a teljes könyvet nem olvastam, csak a fenti linken elérhető oldalakat. A könyv mindenképpen megmozgatta a fantáziám, de a közzétett oldalak alapján nem tudtam igazán eldönteni, kinek is íródott a könyv. Ha a tartalmát nem, csak a stílusát nézem, akkor Janikovszky Éva jut azonnal eszembe, akinek az írásait már gyermekkoromban is imádtam, és felnőttként is szívesen olvastam, persze már más szemmel mást látva a sorok mögött. Pont ez a kettősség jutott erről a könyvről is eszembe, hogy mind a fiataloknak, mind a felnőtteknek nagy élményt nyújthat e könyv elolvasása. Ám itt a tartalom, melyre a címből is lehet következtetni. Tartok tőle, hogy a könyv általam nem olvasott része, már sok lehet a gyerekeknek. Ettől függetlenül a tiniknek és a felnőtteknek is bátran ajánlom ezt a kacagtató, felhőtlen és gondtalan órákat kínáló könyvet olvasásra, az író fentebb olvasható soraival, mert az stílusos és nagyon találó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése