2013. jan. 21.

Hírek, könyvmegjelenés Sylvia Day: Entwined with you (Crossfire sorozat 3. kötet)

Sylvia Day: Entwined with you (Crossfire sorozat 3. kötet)


A Crossfire sorozat 3. kötetének címe: Entwined with You. A hírek szerint az angol nyelvű kötet 2013. májusában fog megjelenni. A sorozat korábbi köteteinek (Hozzád kötve - Bared to you, Melléd láncolva - Reflected to you) kiadásánál tapasztalható csúszások miatt, érdeklődve várom, hogy a kiadó (http://www.ulpiushaz.hu) mikor fogja magyarul is megjelentetni a sorozat harmadik részét. Lehet hogy ebből is csak karácsonyi ajándék lesz? Bízom benne, hogy nem így lesz, és egy kellemes nyári olvasmányként, ismét elolvashatom az első két kötetet, immáron kiegészülve a harmadik résszel.

Egy kis csemege azoknak, akik már most szeretnének beleolvasni a készülő könyvbe (http://www.sylviaday.com/2012/12/25/entwined-snippet-5/)

7 megjegyzés:

  1. És megjelent a könyv magyarra fordítva és 1.5 nap alatt kivégeztem :P le sem tudtam tenni annyira jóóóóóóóóóó már várom a folytatást

    VálaszTörlés
  2. mért? több lesz, mint 3 kötet? O.O

    VálaszTörlés
  3. Nem tudja valaki véletlenül, hogy kb. mire várható a 4. kötet?

    VálaszTörlés
  4. Úgy "utálom" most megint lehet várni x ideig, hogy végre tudjuk a folytatást...... francba, ez nem igazság!!!!

    VálaszTörlés
  5. állítólag addig nem adják ki a 4-et amit az 5-öt be nem fejezte... ha ezt tudom nem olvasom el addig az első 3-at se, megint éveket várni mire kiderül, hogy mi lesz a történet vége, pedig nagyon jó könyv jobb mint az ötven árnyalat, pedig az is tetszett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. En is nagyon varom,es kivancsi vagyok en is,hogy mi lesz a folytatasban. En meg a 3.konyvet varom ,de mar izgulok,hogy mi lesz benne! :-)

      Törlés
  6. Valaha meg fog jelenni Magyarul a 4. meg az 5. rész? Már 2016 van!!!

    VálaszTörlés